Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi’nde  2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı  “Mezuniyet ve Şed Kuşanma” töreni yapıldı. Program açılışında konuşan Merkez Müdürü Ayhan KANDAZOĞLU, mesleki eğitim alanında yapılan yenilikler ile  Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinin meslek lisesi mezunu olma hakkı kazandıklarını, hem okullarına devam edip hem de aynı vakitte mesleklerini en iyi şekilde öğrenerek icra ettiklerini ifade etti. 
Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi Mezuniyet ve Şed Kuşanma Töreni’nde konuşan Bafra Kaymakamı Cevdet ERTÜRKMEN, son dönemlerde yapılan çalışmalar ile mesleki eğitim alanında gelişimin arttığını, bunun sonucunda mesleki eğitime yönelişin başladığını ifade etti. Hem öğrenci olarak sonunda lise diploması alınması hem de çıraklık ve kalfalık ücretlerinin ödenmesinin önemli hamleler olduğunu belirtti. Program, Şed Kuşanma Töreni ve Mezuniyet Belgelerinin verilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi. 
İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezinde yapılan programa Kaymakam Cevdet ERTÜRKMEN, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet DEĞERMENCİ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU, protokol üyeleri, oda başkanları, öğretmenler, usta ve çıraklar katıldı.