Hayırlı Cum'alar , bütün bir ömrümüz ve mübarek günümüz bereketli , sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı geçsin inşallah. Yapacağımız dua ve ibadetlerimizi Rabbim kabul eylesin. Allah'ım (c.c ) bizleri iyilerden eylesin,iyilerle karşılaştırsin inşallah.Mübarek Cum'a günümüz hürmetine bizleri Kötülüklerden,kötülerin şerrinden, haramlardan korusun. Hayatımızın her anında bizleri Haktan hukuktan adaletten, Kur'an dan ayırmasın.Hakkı ve sabrı, iyiliği ve güzelliği tavsiye eden kullarından eylesin.Rabbim her güzel işimizi kolaylaştırsın. Şükürler olsun inşallah Ramazana kavuşuyoruz Müslümanın eğitim ayı olan bu ayı Ramazan-ı Şerif i gerçek anlamıyla yaşamayı hepimize Rabbim nasip etsin. Yapacağımız dua ve ibadetlerimizi kabul eyle Allah'ım (c.c).Bayrama da sağlık huzur mutluluk içinde sevdiklerimizle kavuşmayı Rabbimiz nasip eylesin.

KALBİ GÜZEL OLANIN DUASI DA GÜZEL OLUR, GÜZEL İNSANLAR " Mümin cana yakındır." "Bahçemizde çiçekler açsın istiyorsak, SABIR ekeceğiz,DUA ekeceğiz, ŞÜKÜR ekeceğiz sonrada Allah'a c.c tevekkül edeceğiz. BUGÜNDE DUAMIZDAN ÖNCE; Çok Kıymetli Gönül Dostları; Farkına var/a/masak da, ömür sermâyemiz güneş görmüş kar gibi eriyip gidiyor... Dün gitti, yarın meçhul, dem bu dem, gün bu gün... "Azıksız Çıkma Yola" diye nice hikemî îkazlar aldık; ne yazık ki gereğini yap/a/madık; azığımız az, ancak seyyiâtımız çok... Cuma'nın kutsiyeti hürmetine, Mübarek üç aylar hürmetine, Cenâb-ı Hak'tan tevbe-i nasûh ile af talep edelim ve bütün içtenliğimizle; "Tevbe yâ Rabbî, hata râhına gittiklerime / Bilip ettiklerime, bilmeyip ettiklerime" diyelim..

ALLAH 'IM (C.C) SEV BİZLERİ SEVDİR BİZLERİ, SEVİNDİR BİZLERİ... "RABBİM DÜNYAMIZDA YAŞANAN SAVAŞ VE KÖTÜLÜKLERİN SON BULMASINI,SEVGİNİN VE BARIŞ IN HAKİM OLMASINI DİLİYORUZ ." BUGÜNDE DUAMIZDA; Hamd alemlerin Rabbi olan Allah (C.C)'a, salat ve selam ise Peygamberimiz (S.A.V)'e, ehline, tüm ashabına ve kıyamete kadar ihsan ile O’nun peşinden gidenlere olsun. "Allah'ım! (c.c )!!! Bizlere; Taksim Edeceğin Her Hayırdan , Hidayet Vereceğin Her Nurdan , Dağıtacağın Her Rahmetten , Vereceğin Her Helâl Rızıktan , Gidereceğin Her Sıkıntıdan , Kaldıracağın Her Musibetten, Koruyacağın Her Fitneden En Çok Nasiplenen Kullarından Kıl ... Allah 'ım (c.c)bugün öyle bir Cum'a olsun ki kabul olunmayan dua,Def olmayan belâ,Şifa bulmayan hasta, Huzur bulmayan kalp,Aff olmayan KUL kalmasın .

AMİN. BU SAATTE EL AÇMAMIZA SEBEP OLAN SIKINTILARIMIZI BERTARAF ET.Ülkemizde ve bizde yaşanan her türlü sıkıntıları olumsuzlukları gider. OLUR DİYE dua edip hayalini kurduğumuz herşeyin ÇOK ŞÜKÜR OLDU SEVİNCİNİ YAŞAT BİZLERE ALLAH 'IM C.C.ailemize çoluk çocuğumuza helalinden rızıklar nasip eyle, hertürlü kötülük ve şeytani tuzaklardan ,hastalıklardan koru.(AMİN). DUA İBADETTIR, DUA İbadetin özüdür, DUA SEVENİN SEVDİĞİNE VERDİĞİ DEĞERDİR bu anlamda bende size dua ediyor dua bekliyorum, hastalarımıza şifalar, tüm ölmüşlerimize, ŞEHİTLERİMİZE de rahmetler diliyorum.( tüm ölmüşlerimiz ve şehitlerimiz için 3 İhlas bir FATİHA okurmusunuz). Kişi sevdiğini Allah'a (c.c) emanet etti mi Allah(c.c) o sevdiğini görmedikçe canını almazmış, bende sizleri Allah'a c.c emanet ediyorum.Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun. Sağlıklı,Mutlu ve dostça Kalın . RABBİM SEVDİKLERİMİZLE CENNETTE BİR ARADA OLMAMIZI NASİP ETSİN. YÜREĞİMİZ YORGUNLUK GÖRMESİN YÜREĞİMİZDEN GÜNEŞ SICAKLIĞI EKSİK OLMASİN İNŞAALLAH . ALLAH 'IN (C.C) SELÂMI RAHMETİ ÜZERİMİZE OLSUN.

Şükrü Satılmış