14:11 ASAYİŞ

BOLU'da, Anadolu Otoyolu'nda soda yüklü TIR'a arkadan çarpan otomobildeki 4 kişi yaralandı.

14:04 ASAYİŞ

- GİRESUN’un Şebinkarahisar ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin dereye yuvalandığı kazada sürücü Mehmet Bölük (70) hayatını kaybetti, eşi Bedriye Bölük (68) yaralandı.

14:01 Bölge

TOKAT'ın Erbaa ilçesinde, nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan vaşak, fotokapanla görüntülendi.

13:53 EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gıdadaki Katma Değer Vergisi (KDV) istismarını önlemeye yönelik Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemenin, işletmelerin vatandaştan aldığı KDV'nin doğru belgelendirilmesi için yapıldığını açıkladı.

11:15 SPOR GELİŞMELERİ

İspanya La Liga'nin 33'üncü haftasında Real Madrid, deplasmanda karşılaştığı Real Sociedad'ı 1-0 mağlup etti. Bu mücadeleye ilk 11'de başlayan milli futbolcu Arda Güler, attığı golle takımına galibiyeti getirdi.

11:11 EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Katma Değer Vergisi (KDV) Genel Uygulama Tebliği'nde yer alan ibarelerde değişiklik yapılmasına dair tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre; yiyecek- içecek satışı yapan işletmelerde geçerli olan yüzde 8 KDV oranı yüzde 10'a, yüzde 18 olan KDV oranı ise yüzde 20'ye yükseltildi.

11:08 Politika
11:05 Genel

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, SAMGİAD Yönetimini Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde ağırladı.

11:02 Genel

Çakırlar Korusu’nda çalışmalarına ara vermeden devam eden Atakum Belediyesi, tesisi yeni çehresiyle hizmete açmaya hazırlanıyor.

10:59 Politika

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde bulunan 286 arsanın satış ihalesi 30 Nisan’da yapılacak. Ancak vergilerini ödeyerek yıllardır bu arazileri kullanan, tarımsal üretim yapan, hatta üzerine evlerini inşa etmiş olan vatandaşlar, belirlenen astronomik rayiç bedeller ve kendileri için hiçbir kolaylık sağlanmamasına tepkili. Mevzuata uygun olsa dahi yapılan işlemin vicdana sığmayacağını belirten CHP’li Murat Çan, bu sorunun hiçbir mağduriyet yaratılmadan çözülmesi çağrısı yaptı.