Samsunun köklü Kulüplerinden 1930 Bafraspor yeni bir yapılanma ile yeni sezona merhaba diyor..

Bafralı iş adamı Gökhan Göz önderliğinde gerek yeni transferler gerekse tesislerin modern bir şekilde yeniden inşa edilmesi ile birlikte Kırmızı Siyahlı Kulüp sezona şampiyonluk parolası ile başlamak istiyor.. Bafra Spor camiası yeni sezonu sloganı ise Altın Sezon olarak belirlendi..

Bafra Spor kulübü başkanı Gökhan Göz yeni yapılanma ile ilgili yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi;

“Biz ilk geldiğimiz günden bu yana ne söz verdiysek hepsini tutuyoruz, önce tesislerimizi yenileyeceğimizin teminatını verdik ve tesislerimiz hızlı bir şekilde yeniden inşa ediliyor.

Futbolcularımızın toplu sözleşmelerini ise teknik heyetimiz ile birlikte  gerçekleştirdik ve tüm futbolcularımızı mental olarak hazır durumuna getirdik. Kamp hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Kök hücre bağışçısı: Hayatımın en anlamlı iyiliği oldu Kök hücre bağışçısı: Hayatımın en anlamlı iyiliği oldu
Takımımızla beraber neredeyse her gün beraberim, her gün antrenmanlara katılıyor ve futbolcularımızla tek tek ilgileniyorum. Futbolcuların antrenmanlarında ki hırsı, inancı beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Ve tüm Bafralılar sezon sonunda görecek bu takım büyük fark ile şampiyon olacak. Haydi Bafra hep beraber Şampiyonluk Yolunda omuz omuza.

Öte yandan Samsun’un köklü kulübü 1930 bafra sporun bu denli büyük projesi Samsun başta olmak üzere Türkiye’de büyük ses getirdi.