Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve yüzyılın en büyük felaketi olarak adlandırılan depremin ilk gününden itibaren depremzedelere destek olmak için yardım kampanyası başlatan Belediye Başkanı Mehmet Sarı’ya, Hizmet-İş Sendikası Amasya Şube Başkanı Tolga Öztürk öncülüğünde belediye personelleri de destek oldu.

Belediye Başkanı Mehmet Sarı'nın talimatı ile kurulan ekipler tarafından depremzedelerin ziyaret edilmesi sonucu ortaya çıkan ihtiyaçlar doğrultusunda hareket eden personel, topladıkları bağışla depremzedelerin, çamaşır, çorap, eşofman takımı, kişisel bakım ve temizlik ürünleri tedarik ederek, yardımları dağıtım için hazır hale getirdi. Belediye personelleri tarafından alınan yardım malzemeleri, hafta içinde Amasya’da misafir edilen depremzedelere dağıtılacak.

‘GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR, YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ’

Belediye personellerine bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür eden Sendika Başkanı Tolga Öztürk, "Ülkemizde yaşanan deprem felaketi hepimizi derinden üzmüştür. Gün birlik günüdür, yaralarımızı birlikte saracağız dedik ve belediye çalışanları kardeşlerimizin talepleri doğrultusunda yardım kampanyası başlattık. Bu konuda Amasya’ya gelen depremzede kardeşlerimiz için neler yapabiliriz diye istişarelerde bulunduk. 4 bin depremzede kardeşlerimizi ziyaret ederek neye ihtiyacı varsa onu temin ediyoruz. İşçi ve emekçi fedakar arkadaşlarıma bu duyarlı davranışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.(DHA)