Sinop Orman Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada;

Orman köylerimizde istihdama katkı sağlayarak kırsal kalkınmanın lokomotifi olmaya devam ediyoruz

ORKÖY kredi ve hibe katkılarıyla

Orman Köylerinde istihdam oluşturmak,ekonomilerine destek ve sosyal refahı artırmak ve Bölge Müdürlüğümüzdeki üretim-mekanizasyon taleplerinin tamamı karşılamak için ORKÖY projeleri ile desteklerimizi artırıyoruz.

ÖNCÜ CUMHURİYET MEYDANI’NDAKİ MİTİNGDE KONUŞTU: SAMSUN'U HAK ETTİĞİ YERE HEP BİRLİKTE GETİRECEĞİZ ÖNCÜ CUMHURİYET MEYDANI’NDAKİ MİTİNGDE KONUŞTU: SAMSUN'U HAK ETTİĞİ YERE HEP BİRLİKTE GETİRECEĞİZ

Orman köylülerinin ekonomilerine destek sağlamak için ORKÖY kredi ve hibeleri kapsamında 4 adet traktörün hak sahiplerine teslimi için tören düzenlendi.

Törene ORKÖY Şube Müdürü Fahri ATALAY,Sinop Orman İşletme Müdürü Mustafa DİKTAŞ,İşletme Müdür Yardımcısı Abdullah KAPUCU,ORKÖY Teknikeri Ali Rıza ÇAYLI,Traktör Hak sahipleri ve Traktör satış bayi yetkilileri katıldı.

ORKÖY kredi ve %20 hibe desteği ile Sinop Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Kazmasökü ve Ormantepe Köylerindeki orman köylümüze,üretimi geliştirmek amacıyla 4 adet 4x4 kabinli ve sıfır kilometre traktör’ün anahtar teslimini gerçekleştirdik.

Sinop Orman Bölge Müdürlüğü olarak ORKÖY kredilerinden yararlanan Orman köylülerimize hayırlı olmasını diliyoruz.