Cumhur İttifakı üyeleri ile birlikte gerçekleştirilen seçim çalışmalarında Bafralıların büyük desteği ve teveccühü ile karşılaşan Başkan Kılıç, “Çok az kaldı, Allah’ın izniyle Bafra’ya olan hizmet sözümümüzü yerine getirmeye 1 Nisan’dan itibaren aynı kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

Seçim çalışmaları başladığı günden beri her yere giden, her gönüle giren, her kesimi ziyaret eden, gönüllere dokunan Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, “Cumhur İttifakı olarak  belediye başkanlığını en büyük ve gerçek hizmet alanı olarak görüyoruz. Sürdürülebilir kalkınma, gelecekteki nesillerin ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamak için bugünün ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarının yanı sıra çevresel ihtiyaçları da dikkate alarak oluşturduğumuz yeni dönem projlerimizle Bafra’mızı Türkiye Yüzyılı’nın parlayan yıldızı, örnek ilçesi yapacağız.

Yeşil bir yaşam ve gelecek oluşturma  adına çevreye duyarlılık ve doğal dengeyi önemseyen ve önceleyen bir anlayışı öne çıkarıp, daha yaşanabilir şehir ortamının yaratılması yönünde gereken herşey bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da yapılmaya devam edecek. Her ziyaretimizde bu kararlılığımızı vatandaşlarımızla paylaşıyor onların desteği ile karşılaşıyoruz.

SBB Başkanı Doğan: İletişime açık olacağız SBB Başkanı Doğan: İletişime açık olacağız

Cumhur İttifakımızın her bir üyesi ile ortaya koyduğumuz kenetlenme, sevdası memleket olan hemşehrilerimizden gerekli karşılığı buluyor. Ortaya koyduğumuz yol yarenliği sadece bu günün değil yarının Bafra’sına hizmette en net rota olarak kendini gösteriyor. Her ziyaretimizde büyük bir coşkuyla bizleri karşılayan ve bağrına basan hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Güzel Bafra’mızı mahalle mahalle, sokak sokak gezmeye tüm komşularımızı dinlemeye devam edeceğiz.

Her fırsatta ifade ettiğimiz gibi geride bıraktığımız dönemde yıllara yayılan altyapı ve içme suyu gibi sorunuları ortadan kaldırdık. Yol ve kaldırım yapımında güçlü bir ivme yakaladık. Bütün altyapıyı hazırladık. Belediyecilik adına yapılması gereken işlerin gerekli teçhizat, ekip vs. bunların hepsini hazırladık. Beton santralimizi, elek tesisimizi, konkasörümüzü kurduk. Taş Ocağımızı açtık. Sathi Kaplama Kombimizi kurduk. Bu tesislerimizle alt yapıya yönelik ihtiyaçlarımızı kendimiz karşılayacağımızdan, bundan sonrası hem daha kolay hem de daha az maliyetli olacak. Kısaca Bafra zor olanı, maliyeti yüksek olanı, gözle görünmeyen lakin elzem olanı bitirdi. Artık bütün gücümüzü enerjimizi modern çağın her türlü gerekliliğini yerine getirmiş, toplumun her katmanının beklentilerine cevap veren ışıl ışıl parlayan Bafra’sını yine aynı birliktelikle hızlı bir şekilde hazırlayacak, bizden sonraki nesillere sorunsuz bir şehir miras bırakacağız”  şeklinde konuştu.