Bakan Bak: Türkiye bir spor devrimi yaşamakta Bakan Bak: Türkiye bir spor devrimi yaşamakta

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Ersan Aksu, seçim çalışmalarını İlkadım, Kavak ve Asarcık ilçelerinde sürdürdü. İlkadım ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Ersan Aksu, Kavak Akbelen'de belediye tarafından düzenlenen Hıdırellez Buluşması'na katıldı. Asarcık'ta Armutlu, Acısu ve Alan mahallelerinde çay sohbetlerinde vatandaşlarla da bir araya gelen Ersan Aksu, 14 Mayıs seçimlerinde destek istedi.

''Seçim çalışmalarımıza, hemşehrilerimiz ile buluşmaya hız kesmeden devam ediyoruz'' diyen Ersan Aksu, ''Seçime hemşehrilerimizin çok büyük desteğiyle, gece gündüz çalışarak hazırlanıyoruz. İnşallah 14 Mayıs'ta yine Samsun kazanacak, Türkiye kazanacak'' ifadelerini kullandı.

14 Mayıs 2023'ün Türkiye için bir milat olacağını belirten Ersan Aksu, ''14 Mayıs bildiğiniz gibi Türk siyasi tarihi, Türkiye'nin ve milletimizin yarınları için fevkalade önemli bir dönüm noktasıdır.  Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde son 21 yılda AK Parti Türkiye'ye fevkalade büyük hizmetler ve eserler kazandırdı. Seçim sadece cumhurbaşkanı seçimi değil, 14 Mayıs 2023 Türkiye için yeni bir dönemin başlangıcıdır. Türkiye'nin bir istikamet ve yön tayini seçimidir. Türk milleti bu seçimlerde batıya onun uzantılarına yerli işbirlikçilerine hepsine birden topyekün ders verecek. Bu seçim bir çeşit yeniden bağımsızlık deklarasyonu ve içişlerimize karışanlara nota niteliğinde olacaktır. Herkes bir kez daha yeniden öğrenecek ki Türkiye Türk halkının iradesiyle Türkiye'den yönetilir. İşte 14 Mayıs bütün Dünyaya bunu öğretme ve kalıcı olarak kabul ettirme seçimidir." diye konuştu.