BBP Samsun 1.ci sıra Millet Vekili Adayı Bahadır Şahin'in bu sefer ki Seçmenleriyle buluşma durağı, Gümüşyaprak, Gerzeliler, Osmanbeyli ve Lengerli sakinleriyle oldu.

Burada BBP Samsun 1. ci sıra Millet Vekili Adayı Bahadır Şahin'e Sevgi selinin yanı sıra Sıcak samimi bir karşılama yaptılar.

Millet Vekili Adayı Bahadır Şahin, Kahvehanede yaptığı kısa konuşma öncesi BBP Bafra ilçe Başkanı Turan Bayraktar, Baraj sorunu olmayan bir seçim yaşayacağız. Bu nedenle BBP Genel Başkanı Mustafa DESTECİ Başkanımız, Samsun'a Bafra'ya ve Bölgemize güçlü Genç dinamik pırlanta gibi Bafra'nın öz evladı olan Bahadır Şahin'i Samsun 1.ci sıradan Millet Vekili Adayı yaptı.

BBP olarak bizde sizlere ve sizin değerli oylarınıza güveniyoruz. Millet Vekili Adayımızı mahcup etmeyeceksiniz, o sizlerin öz evladı ve yeğeni.

BBP Bafra ilçe Başkanı Turan Bayraktar sonra BBP Bafra eski ilçe Başkanı Bilal Mürtezaoğlu ise sakine Seçim Anketlerine inanmayın, onlar aldatıcı ve bir yere insan topluluğu odaklamak. O yüzde size yakın adayınız olan Bafra'nın öz evladı yeğeni Bahadır Oy istiyoruz, o Samsun, Bafra ve Bölge için varım dedi, sizde ona sahip çıkın dedi.

İki başkanın konuşmasından sonra konuşan BBP Samsun 1.ci sıra Millet Vekili Adayı Bahadır Şahin, biz BBP, AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Yeniden Refah Partisi, DSP birlikte Cumhur İtifakını oluşturan partileriz. O yüzden Baraj sıkıntımız yok bu partiler seçimde zaten %7 oranı geçeceğine göre Baraj ortadan kalkıyor, Bölge barajı da kalkıyor.

Şahin, zaten CumhurBaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ilk turda %53 oyla seçilecek.

Şahin, Bafra'nın Öz evladı olarak Samsunumuz, Bafra'mız ve Bölgemiz için Varız Hazırız dedik, bu yola çıktık Aday olduk. Allah'ın izniyle bu seçimde kardeşimiz öz evladınız olarak sizlerin değerli oylarınızla Millet Vekili olarak Ankara'da sizleri mahcup etmeden temsil edeceğim bunun sözünü de veriyor, bu işi de hep beraber başaracağız bunu da canı gönülden inanıyor, bunu başaracak güçteyiz dedi.

Şahin, Mevlam ne Eylerse güzel eyler. Biz yola çıktık, Millet Vekili olduğumuz da yol güzergahımız da bu yol üzerinden olacak. Sizlerin bir tarafı amcam, bir tarafımda akrabam oluyorsunuz. İnşallah Allah nasip ederse Millet vekili olduğum bana ulaşmak zor olmayacak, bunu da göreceksiniz diye Şahin, iki dönem Bafra Belediye Başkanlığı ve 11 ay Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış amcam Zihni Şahin'in öz yeğenim. Bu nedenle sizlerin de öz evladı, öz yeğeni ve kardeşi oluyorum. İnşallah bu seçimde BBP Samsun 1.ci sıradan Millet Vekili Adayı olarak şahsıma vereceğiniz her kıymetli oyunuza talibim.

Millet Vekili olmak için 60 ile 70 band arasında oy ama biz daha yüksek oy alacağımızı düşünüyorum Bölgemizden, 130 bin oy oranı tuturacağız buda bize nasip olacak inşallah şu an seçim çalışmalarımızda her şey iyi gidiyor.

BBP Samsun' dan Bafra'dan 1. ci sıra Millet Vekili Adayı olmam gittiğimiz her yerde olumlu karşılanıyor. BBP Samsun Bölgesinden 9 Millet Vekili adayı çıkarması güzel bir şey. Benle birlikte ilk 3 sırada güçlü Bölgeyi tanıyan Millet Vekili Adayı arkadaşlarımız da var, onlarla birlikte oy potansiyemiz daha yükseliyor. Bu da BBP olarak bizleri umutlandırıyor. Hayırlı olması için adım atmamız gerekiyordu diyen Şahin, biz adımızı Samsun, Bafra ve Bölgemiz için Varız dedik ve attık. Sizlerde bu adıma karşılık vereceğinizi düşünüyorum.

'31 MART'TA ÇORUM YİNE DESTAN YAZACAK' '31 MART'TA ÇORUM YİNE DESTAN YAZACAK'
Sizlerin değerli oylarınız ve desteklerinizle birlikte bu yolu aşıp Samsun, Bafra ve Bölgemiz için hizmet yarışını başlatacağız.

Ziyaret çekilen toplu fotoğraf karesi ile son bulurken,Mahalle Sakinleri BBP Samsu 1. ci sıra Millet Vekili Adayı Bahadır Şahin'i hem dinlediler, hemde kendini tanıtan Proşürlerden incelemeyi unutmadılar.

Mahalle ziyaretlerinden sonra Meydan da bulunan Çay Ocakları ziyaret edilirken, BBP Samsun 1.ci Sıra Millet Vekili Adayı Bahadır Şahin, Çay ocağında oturan, yaşlısından, gencine, Öğrencisine her kesimden bireylerle sohbet ederek siyasette neler yapabileceği konusunda fikir alış verişinde bulunurken onlarla birlikte fotoğrafta çektirmeyi unutmadı.

Program sonrası Bafra Seçim Koordinasyon dönülerek diğer günlerde yapılacak programlar için ön çalışma toplantısı yapılarak gece sonlandı.