Başkan Sandıkçı: “Canik’te birlik ve beraberlikle yolumuza devam edeceğiz” Başkan Sandıkçı: “Canik’te birlik ve beraberlikle yolumuza devam edeceğiz”
Vekil adayı Şahin, artık bu işin siyah beyazı kalmadığını öz evladınız ve kardeşiniz olarak her evden bir oy istediğini söyledi.

Sizlerin içinden tanıdığınız, bildiğiniz birisi olarak, enerjisi sinerjisi olan genç dinamik bir kişi olarak Ankara'da her işin üstesinden geleceğini belirtti. Şahin, bu yola Türkiye için Samsun Bafra ve Bölgemiz için Hazırız o zaman Varız dedik, sahalara inerek karşınıza çıktık.

14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28 Dönem Milletvekili Genel Seçiminde ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a isteyen Milletvekili Adayı Şahin, milletvekili oyunuz ise hilal ile gül olan pusulanın altında " EVET" mühürü basarak Büyük Birlik Partisine oy vermiş olacaksınız. Bu seçim,sizleri Ankara'da iyi temsil edecek, enerjisi, sinerjisi olan genç ve dinamik Milletvekili olsun. Telefonlarınıza bakacak, verdiğiniz dosya ile ilgilenecek vekillere yönelin. Mental yorgunu enerjisi sinerjisi bitmiş, emekliye oynayan vekillere değil, bizim gibi Genç dinamik enerjisi ve sinerjisi gücü olan vekiller sizin işinize yapacak, telefonunuza bakacak, verdiğiniz dosya ile yakından ilgilenip çözecek. Şahin, bunu unutmayın ki ancak bizim derdimizi içimizden biri olan anlar, oda Bahadır Şahin kardeşiniz çocuğunuz evladınız.

Samsun, Bafra ve Bölgenin sorunlarını yakından biri olarak, Baraj sıkıntısı sorunu olmayan bir seçimde, bize yetki verin, gücümüzü görün dedi.

Şahin, son olarak doğup büyüdüğüm yer olan babaocağı Uluağaç'ta bu seçimde burada sandıklarda duble istiyorum benim mahcup etmeyin derken, Ormancık ve Esentepe'deki seçmenlerine de sizler öz evladınıza nasıl sahip çıkacaksınız biliyorsunuz, bir olalım birlikte olalım bu işi bu seçimde bitirelim ki Ankara'ya güçlü gidelim, Samsun, Bafra ve Bölgemiz için tüm gücümüz, enerijimizle çalışalım dedi