1930 Bafraspor İddialı Geliyor 1930 Bafraspor İddialı Geliyor

Hafta sonu gerçekleştirdiği programlarda gündüz, sanayi sitesi esnafını ve Engiz mahallesini ziyaret eden Başkan Topaloğlu, akşamları ise hasta ve yaşlı ziyaretleri ile mahalle toplantıları gerçekleştiriyor.
Gerçekleştirdiği ziyaretlerde, son 15 yılda 19 Mayıs İlçesinde yaptığı ve kazandırdığı çalışmaları anlatan Başkan Topaloğlu, ‘’ 2009 yılından itibaren Hemşerilerimizden aldığımız büyük destek ile onlara hizmet etmeye devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız, Ak Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizleri dördüncü dönem yeniden aday göstermesi ile birlikte her zaman olduğu gibi gönül belediyeciliği ile çalınmadık kapı bırakmayacak ve vatandaşlarımıza AK Parti’mizin hizmet odaklı belediyeciliğini tek tek anlatamaya devam edeceğiz. Hedefimiz bugüne kadar aldığımız en yüksek oyu almak için çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız.’’ dedi.
Ziyaretlere Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Seven, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Selçuk, Kadın ve Gençlik Kolları ile Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti.