Turhal Belediyesi'nden Yeni Bir Hizmet "YKS Tercih Danışmanlığı" Turhal Belediyesi'nden Yeni Bir Hizmet "YKS Tercih Danışmanlığı"

Emre ŞAHİNOL/BAFRA(Samsun),(DHA) – SAMSUN’un Bafra ilçesinde Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek, yaşanan olaylara ışık tutmak ve duyarlılık oluşturmak amacıyla Kubbetü's-Sahra’nın büyük maketini meydana getirdi.

AGD Bafra Şubesi Gazze’de yaşanılan insanlık dramına dikkat çekmek adına Kültürpark’a, Kubbetü's-Sahra’nın maketini koydu. Vatandaşlar tarafından da ilgiyle karşılanan Kubbetü’s Sahra maketi nin ziyarete açıldığını söyleyen AGD Bafra Şube Başkanı Muharrem Şengül, “İsrail’in 7 Ekim’den bu yana gerçekleştirmiş olduğu, Filistin üzerindeki özellikle de Gazze üzerindeki zulme dikkat çekmek amacı ile Mescid-i Aksa içerisinde bulunan Kubbetü’s-Sahra maketini buraya getirdik. Gençlerimizin, vatandaşlarımızın buraya gelmelerini ve burayı gezmelerini istiyoruz. Kubbetü’s Sahra maketimizin içerisinde aynı zamanda, İsrail zulmünü gösteren resimlerimiz var” dedi.

Maketin 20 Haziran gününe kadar vatandaşlara açık olacağı belirtildi. (DHA)